E diel, 5 Shkurt, 2023

Kur është koha më e përshtatshme të përdorni shishen e qumështit tek bebi juaj

- Advertisement -

Sapo ushqyerja me gji të shkojë mirë, fëmija juaj mund të fillojë të pijë qumështin tuaj të gjirit nga një shishe.

Ju duhet të shmangni ushqimin e foshnjës tuaj me shishe nëse ka ndonjë problem me gjidhënien – në gjirin tuaj, sepse kjo mund të ngatërrojë fëmijën tuaj dhe të rrisë vështirësitë e gjidhënies, shkruan American Pregnancy Association, përcjell Gazeta Shneta.

- Advertisement -

Shumë bebe preferojnë të pinë nga disa shishe dhe se mund të ju nevojitet kohë të provoni disa lloje të tyre para se të zbuloni preferencën e bebës tuaj.

Ka shumë mundësi për madhësinë dhe formën e thithit. Shkalla e rrjedhjes përcaktohet nga madhësia e vrimës në majë të saj.

Shishet me rrjedhje më të ngadaltë kanë një vrimë më të vogël. Është më mirë të filloni me rrjedhën e ngadaltë (vrima më e vogël).

- Advertisement -

Filloni të futni shishen 1-2 javë para se të ktheheni në punë. Fëmija juaj do të ketë nevojë për kohë për të mësuar këtë aftësi të re.

Vazhdoni ushqyerjen me gji sa më shpesh që të mundeni dhe pomponi vetëm kur është e nevojshme.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...