E martë, 28 Mars, 2023

Kujdes kur i flet partnerit në sy të fëmijës!

- Advertisement1-

Fëmija është gjithmonë sy e vesh nga prindërit edhe kur askujt s`ia pret mendja.

Edhe kur është duke luajtur, duke lexuar, në çdo moment është vigjilent nga bisedave të të rriturve dhe sidomos ndaj prindërve.

- Advertisement -

Ndaj mënyra se si çifti komunikon mes njëri-tjetrit jo vetëm formëson fëmijën, por i krijon dhe ankthet apo lehtësirat e të ardhmes.

Pse-në e shpjegon Lira Gjika.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Psikologia Albina Krasniqi: Për t’i mësuar fëmijët, duhet t’u prijmë drejt sjelljeve që duhet t’i bëjnë

Këtë të shtunë në emisionin “Familja ime”, kemi diskutuar për sjelljen prosociale. Albina Krasniqi, udhëheqëse...

Duhet të reflektojmë nëse po “vrasim” apo jo fëmijët nga dashuria dhe padija? Nga Marsida Simo (Sociologe)

Pridërimi është një proces i gjatë dhe i vështirë. Duhet jo vetëm dije, informacione,...

Psikologia thirrje prindërve: Kujdes se çfarë emra u vëni fëmijëve, që ata të mos bullizohen

Psikologia Arbenisa Berisha-Gashi ka thënë që emri është me të vërtetë i rëndësishëm në...

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...