E martë, 24 Maj, 2022

Kualifikimi i mësuesve për vitin 2021-2022 do të zhvillohet në datën 9 prill

spot_img
- Advertisement -

Provimi me shkrim për kategoritë e kualifikimit të mësuesve për vitin shkollor 2021-2022, do të zhvillohet në datën 9 prill 2022 ora 10-12.30, në Tiranë, në mjedise të përcaktuara nga Agjencia e Sigurimit të Cilësisë së Arsimit Parauniversitar.

Më poshtë njihuni me vendimin dhe procedurat.

- Advertisement -

Më poshtë do të njiheni me procedurat të cilat do të zhvillohen për organizimin e kualifikimit të mësuesve në sistemin arsimor parauniversitar, për vitin 2021-2022.

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

“Kush thotë që s’ka mësues model në Kosovë?”

Shkruar nga Teuta S. Haxhimusa E dinte se ajo çfarë u mësonte fëmijëve sipas plan-programit...

Nga Maliq Fetahu: Mësimdhënësit po sulmohen, nuk kanë e kanë mbështetjen nga shteti

Autor: Maliq Fetahu - mësimdhënës Mësuesit vitet e fundit po e ndjejnë veten si të...

Mësuesia, profesion i femërorizuar apo profesion femëror?

Problematika e shtruar që në hyrje të këtij punimi, është një konstatim i drejtpërdrejtë,...

Këto janë elementët që ndihmojnë për një lexim të bukur

Nëse nxënësit do të marrin marrin njohurtë e duhura të teknikës së recitimit, nuk...