E premte, 24 Mars, 2023

E keni ditur: Ky është Kodi i etikës së mësuesit në Amerikë

- Advertisement1-

Kodi i etikës për mësuesin në Amerikë mbështet në katër parime bazë që lidhen me të drejtat e nxënësve dhe mësuesve.

Mësuesi profesionist përpiqet të krijojë një mjedis mësimi të përshtatshëm për të plotësuar potencialin e të gjithë nxënësve.

- Advertisement -

Mësuesi profesionist përpiqet të krijojë një mjedis mësimi të përshtatshëm për të plotësuar potencialin e të gjithë nxënësve.

Mësuesi profesionist vepron me përpjekje të ndërgjegjshme për të ilustruar standardet më të larta etike.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Histori suksesi: Laura Haxha nga Vushtrria e cila punoi me avionët luftarakë

Kjo është vetëm 27 vjeçare, por njihet për aftësitë e saj në inxhinieri. Laura...

Mësuesja e vetme e shkollës me zile në dorë: Janë vetëm 10 nxënës, shkak emigrimi

Ky 7-Mars shkollat e thella malore në Kukës i ka gjetur me më pak...

Nxënësja Diella Kika nga Podujeva do ta përfaqësojë Kosovën në garat e Fizikës në Japoni

Diella Kika, nxënëse e gjimnazit "Aleksandër Xhuvani" në Podujevë është renditur e dyta në...

Nagavci: Po fuqizojmë komponentin e orientimit dhe këshillimit në karrierë

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, sot ka qëndruar në Podujevë ku ka përuruar Qendrën...