E martë, 31 Janar, 2023

Këshilla e Shkurte Fejzës për të gjitha femrat: Mos i imitoni të tjerët as mos i merrni lakmi askujt, bëhuni vetvetja

- Advertisement -

Emri dhe zëri i saj është i njohur në gjithë shqiptarinë. Me të drejtë quhet bilbili i këngës shqipe. Me zërin e saj dhe këngët si “Oj Kosovë oj Nëna ime”, por dhe të tjera, ajo mbajti gjallë idealin për liri, barazi dhe bashkim kombëtar në kohët më të errëta të Kosovës.

Të gjithë mund ta kuptoni se fjala është për Shkurte Fejzën, këngëtaren e madhe shqiptare.

- Advertisement -

Ajo në një intervistë ekskluzive dhënë për“Kids of Kosova” ka dhënë një këshillë mjaft të vlefshme për femrat shqiptare.

“Unë këshillat do t’ua jap ashtu siç kam vepruar me fëmijët e mi dhe si i kam këshilluar ata. Këto këshilla i kam edhe për të gjitha të rejat e vendit tim, sepse të gjithë fëmijët e Kosovës janë fëmijët tanë”.

“Hapni shtigjet tuaja mos imitoni të tjerët  as mos ia merrni lakmi askujt, bëhuni vetvetja. Tani kohët e fundit po promovohet llumi i shoqërise kosovare duke e quajtur vetën si artist e këngëtar me llojlloj performance nëpër klube të natës, duke imituar metropolet botërore dhe prezantohen në televizionet tona që jam e sigurt se edhe nëpër ato vende që kopjohet modeli, këto fenomene nuk shfaqen nëpër televizionet e tyre publike e kombëtare”, ka thënë Shkurte Fejza. (Kids of Kosova)

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nesër ekzekutohen pagesat për këto dy kategori në Kosovë

Ministria e Financave ka njoftuar se nesër do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale...

Edhe punëtorët e sektorit privat kërkojnë shtesa: Pagat janë dyfish më të vogla

Federata Sindikale e Punëtorëve Teknikë të Sektorit Privat ka kërkuar nga Qeveria e Kosovës...

Lindi pa duar, por 20-vjeçari nga Malisheva mahnitë me talentin e tij, kaq bukur pikturon me këmbë

Arion Krasniqi, 20-vjeç nga Malisheva nuk njeh barriera e as kufij. Jeta për të nuk...

Fëmija nuk trashëgon gjithçka nga prindërit, ky familjar është kryesor për gjenetikën

Alejandro Jodorowsky, një eseist kilian, shkroi një libër të quajtur “Metagjenalogjia: Vetë-Zbulimi Nëpërmjet Psihomagjisë...