E diel, 5 Shkurt, 2023

Ish-mësimdhënësi që riktheu zanatin e të atit

- Advertisement -

Me profesion është mësimdhënës i gjuhës shqipe, por me largimin nga puna pas 17 vjetësh, Fari Luzha e riktheu zanatin e babait të tij në përpunimin e drurit dhe tani po e vazhdon atë i vetëm.


Luzha madje ka ruajtur edhe punishten kur dikur punonte bashkë me të atin, e në të ardhmen thotë se dëshiron ta ketë si muze.

- Advertisement -

Ai shpreson që në punishten mbi 70-vjeçare zanatin për përpunimin e drurit ta vazhdojnë edhe gjeneratat e reja të familjes.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Asllan Bajrami: Disiplina dhe respektimi i rregullave të mirësjelljes në shkollë, përkatësisht në klasë

Një orë mësimore është e suksesshme kur nxënësit mbajn diciplinën dhe respektojnë rregullat e...

Hivzi Metaj, zgjedhet mësuesi më i dalluar në shkollën “Xhavit Ahmeti” në Prishtinë

Shkolla fillore e mesme e ulët "Xhavit Ahmeti" në Prishtinë ka zgjedhur Hivzi Metaj...

Nga Kriger Ramaja: Një institucion edukativ dhe arsimor serioz duhet të ketë edhe Këshillin Drejtues të shkollës

Organi me i lartë drejtues në shkollë,, Këshilli Drejtues i Shkollës ,, Një institucion edukativ...

American School of Kosova po kërkon tre mësues/e

Amerikan School of Kosova ka hapur konkurs për mësimdhënës. ASK po kërkon konkretisht tre mësimdhënës/e. Detajet: Teaching...