E enjte, 9 Shkurt, 2023

Interesante: Nxënësit e një shkolle ia tregojnë Bidenit “hilet” që kanë bërë gjatë mësimit online

- Advertisement -

Nxënësit në një klasë të pestë të Virxhinias i thanë presidentit Joe Biden dhe Zonjës së Parë, Jill Biden të hënën se mësimi virtual u dha atyre mundësinë për të ngrënë, për të dremitur dhe madje edhe për të shmangur përgjigjen në ndonjë pyetje.

Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për nxënësit e Shkollës Fillore Yorktown, e cila tani është e hapur katër ditë në javë, me nxënës që ndjekin mësimet të hënën, të martën, të enjten dhe të premten.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Mësuesja Alketa Ipeku: Edhe unë shoh në Tik Tok, por nuk ka gjithmonë informacione të sakta

Nxënësi duhet të ndërgjegjësohet dhe të bindet se, jo çdo informacion i ofruar në...

Letra e mësueses së moshuar që është përshendetur nga e gjithë bota

Një mësues në pension i shkroi letër gazetës lokale për t’i dhënë fund mendimit...

Sfidat e një mësimdhënësi

Shpend Rrukiqi, mësues i lëndës së matematikës, përcjell të gjitha karakteristikat dhe veçoritë që...

Nxënësi i klasës së katërt dërgoi në shkollë një vizatim, kur e panë mësuesit menjëherë i telefonuan policisë

Policia e Floridës kishte arrestuar në vitin 2017 Robert Paul Alexandar Edwards 33-vjeç, kur...