E diel, 5 Shkurt, 2023

Interesante: Momenti kur krokodili 3 metra ndërpreu trafikun në Florida

- Advertisement -

Shoferët në Florida u përballën me një bllokim të papritur të trafikut kur një krokodil u gjend në një kryqëzim të zënë në qytetin Tampa.

Sipas DailyMail, përmes pamjeve, krokodili shihet teksa qëndron në mes të kryqëzimit, duke penguar disa korsi të trafikut, vetëm kur policia iu afrua dhe krokodili u largua me qetësi.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Këto janë pjesët e trupit të cilat mund të zbulojnë sa jeni inteligjent: A jeni ndër të mençurit?

Ka rezultuar që truri juaj nuk është i vetmi tregues i nivelit tuaj të...

Fëmijët e parë të familjeve janë më inteligjentë

Një studim gjerman shpjegon arsyen. Sipas tij, koeficienti i intelektit (IQ) ulet me 1,5%...

Përdoruesit e Twitter “të ndarë në dysh” rreth rezultatit të kësaj detyre matematikore

Në rrjetin social Twitter është nxitur një debat për shkak të një problemi matematikor...

Biologu kosovar zbulon insekt të rrallë në Kosovë, e quan “njeriu i pamençur”

Në laboratorin e tij brenda Universitetit të Prishtinës, Halil Berisha po shikon me shumë...