E mërkurë, 29 Mars, 2023

Hivzi Metaj, zgjedhet mësuesi më i dalluar në shkollën “Xhavit Ahmeti” në Prishtinë

- Advertisement1-

Shkolla fillore e mesme e ulët “Xhavit Ahmeti” në Prishtinë ka zgjedhur Hivzi Metaj si mësues i dalluar për vitin shkollore 2022/23, shkruan Albanian Education.

Njoftimi i plotë:

- Advertisement -

SHKOLLA FILLORE DHE E MESME E ULËT” XHAVIT AHMETI” PRISHTINË
NJOFTIM

Më datë 04.02.2023, në mbledhjen e Këshillit të Arsimtarëve të shkollës sonë, në respekt të 7 Marsit – Ditës së Mësuesit për vitin shkollor 2022/23, epiteti, Mësuesi i dalluar, i takoi mësimdhënësit të Ed. Fizike dhe Sportive, prof Hivzi Metaj.

Në një votim të hapur, transparent dhe bindshëm të argumentuar, profesor Metaj i mori pjesën dërmuese të votave nga Këshilli i Arsimtarëve.

- Advertisement -

Profesor, Hivzi Metaj, është model i një mësimdhënësi të përkushtuar në punët dhe detyrat edukativo – arsimore.

E karakterizon vijueshmëria, disiplina, vullneti, bashkëpunim me të tjerët dhe mbi të gjitha profesionalizmi në punë.

Puna e tij në aktivitete ekstra-kurrikulare me nxënës, shkollës sonë i ka sjellur shumë mirënjohje, medalje, vende të para në disiplina të ndryshme sportive, si: futboll, shah, pingpong, volejboll, hendboll etj.

- Advertisement -

Vlen të përmendet se është promovues i sportit Olimpik të Kërlingut në nivel të Republikes së Kosovës.

Kontributi i tij në këtë sport është i jashtêzakonshëm, pothuajse në të gjitha qytetet e Republikës sonë.

Profesor Hivzi Metaj, i cili ka një bagazh më shumë se tri dekada në arsimimin e shumë gjeneratave, me meritë të plotë e fiton këtë çmim në nivel shkolle, në të njëjtën kohë jemi të bindur se është i duhuri për të fituar edhe në nivel vendi.

Drejtoria e shkollës, mësimdhënësit, nxënësit dhe të tjerët, profesor Hivziut i urojmë në radhë të parë shëndet të plotë, më pastaj përmbushje të të gjitha objektivave të synuara në rrafshin personal dhe kolektiv!

Urime, prof Hivzi Metaj!

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Nga Malvina Lamçe-Rista: Dikur kur të kritikonte mësuesja ktheheshe kokëulur në shtëi, sot nxënësi…

“Për çfarë duhet të jesh mësues kur nuk të lenë të punosh siç duhet?...

Shkolla fillore “Ilaz Thaçi” në Han të Elezit shënon Ditën e shkollës me disa aktivitete

Shkolla fillore "Ilaz Thaçi" në Han të Elezit ka shënuar Ditën e shkollës. Për këtë...

Drejtoresha Ardita Brahimi-Idrizi: Vlerësimi i përformancës së mësimdhënësve, rol kyç në reformat e personelit arsimor

Në të kaluarën vlerësimi i performancës ka qenë më tepër i koncentruar në atë...

Mësuesja Ariana Rizvanolli: Përvoja e punës që mora nga Kosova më beri të kem sukses në Gjermani

Me ambicien dhe pasionin që e karakterizon, Ariana Gala Rizvanolli, vazhdon ta ushtrojë profesionin...