E enjte, 9 Shkurt, 2023

Helmimet e nxënësve gjatë vitit 1989, rrëfimi prekës pas 33-vjetësh i nxënëses Melihate Behramaj

- Advertisement -

Ishte pranvera e vitit 1989, kur shumë nxënës, sikurse Melihate Behramaj, përjetuan helmimet nëpër shkolla.

Helmimet ishin të shumta e ndodhën në disa shkolla.

- Advertisement -

“Pas dhimbjeve të forta që kisha, zgjaste një periudhë diku 10 orë, derisa lirohesha prej atyre dhimbjeve”, rrëfen tani pas 33 vjetësh, Melihate Behramaj.

“Kisha të vjella shumë të shpeshta, shumë të mëdha”, kujton në një rrëfim në kuadër të rrëfimeve të personazheve të ndryshme që vuajtën nga regjimi serbo-jugosllav.

Behramaj në atë kohë, ashtu si edhe mijëra nxënës të tjerë të kësaj kohe, këto tmerre i përjetoi kur ishte nxënëse e vitit të parë në shkollë të mesme.

- Advertisement -

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Mësuesja Alketa Ipeku: Edhe unë shoh në Tik Tok, por nuk ka gjithmonë informacione të sakta

Nxënësi duhet të ndërgjegjësohet dhe të bindet se, jo çdo informacion i ofruar në...

Letra e mësueses së moshuar që është përshendetur nga e gjithë bota

Një mësues në pension i shkroi letër gazetës lokale për t’i dhënë fund mendimit...

Sfidat e një mësimdhënësi

Shpend Rrukiqi, mësues i lëndës së matematikës, përcjell të gjitha karakteristikat dhe veçoritë që...

Nxënësi i klasës së katërt dërgoi në shkollë një vizatim, kur e panë mësuesit menjëherë i telefonuan policisë

Policia e Floridës kishte arrestuar në vitin 2017 Robert Paul Alexandar Edwards 33-vjeç, kur...