E shtunë, 23 Janar, 2021

Gratë janë kaq të bukura dhe kaq të ndryshme nga njëra-tjetra…

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Nga Ambra Hysa

Gratë, janë kaq të bukura dhe kaq të ndryshme nga njëra-tjetra.

Këtu qëndron edhe esenca e tyre e bukurisë, këtu qëndron eleganca dhe aroma e tyre pazëvendësueshme, në autenticitet.

Gratë janë të guximshme, të buta, lozonjare, të ëmbla, luftarake, të paqta.
Gratë janë të bukura.

Bukuria e tyre nuk ka kornizë, është krijuar për të qëndruar jashtë çdo kornize, shumë dimensionale, shumë afër perfeksionit, shumë larg të zakonshmes.

Gratë kanë strija, gratë kanë rrudha, gratë kanë thinja por përse janë kaq të bukura?

Gratë e ujdisin çdo ditë bukurinë, me përsonalitet, me ndjeshmëri, me guxim, me buzëqeshje, me stolinë e krenarisë, vetëbesimit, dinjitetit.

Gratë janë të pabesueshme, ato ringrihen pas çdo rrëzimi, gratë qajnë dhe qeshin po kaq fort me lot gëzimi.

Aroma e tyre dehëse është parfum i marrë nga mrekullitë e tokës dhe bukuritë përkëdhelëse të natyrës.

Zemra e tyre është një oqean dhembshurie ndërsa mëndja urtësi dhe qetësi e pafund, sa bukur të lundrosh në të!

Gratë janë oazë, janë paqe, poezi, mrekulli.

Lum kush di t’i lexojë!

Gratë janë të befasishme, si shiu i vrullshëm në gusht, si ylberi pas stuhive..por gratë janë të vërteta në çdo natë pa hënë, errësirë apo tragjëdi.

Janë supi më i fortë ku burrat mund të mbështeten, e shkuara dhe e ardhmja. Gratë mbajnë jetën!/supergrate/

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Vetëm 8 për qind e femrave ndjehen se janë rrugës së duhur drejt suksesit

Sipas një anketimi të ri me 1,000 gra, 92 për qind e tyre kanë...

Një shqiptare mes 11 më të mirëve në fushën e Inteligjencës Artificiale

Sindi Shkodrani është vajza shqiptare që është përzgjedhur mes 11 më të mirëve në...

Çfarë është një person i vetëaktualizuar – A jeni ju një prej tyre?

Çfarë është një person i vetëaktualizuar dhe cilat janë tiparet dalluese të tyre? Këto...

Gjakrrjedhja e mishit të dhëmbëve në shtatzëni: Përse ndodh kjo dhe si të zgjidhet problemi?

Shtatzëna, mos e lini pas dore gjakderdhjen në gojë dhe kushtojini vëmendje të veçantë...