E diel, 4 Dhjetor, 2022

Ftesë për trajnime falas për mësimdhënës

Shoqata e TIK-ut në Kosovë fton të gjithë mësimdhënësit të anëtarësohen e të përfitojnë trajnime të licencuara nga MAShTI, si dhe shumë shërbime të tjera pa pagesë.

Për detaje më të hollësishme klikoni KËTU

- Advertisement -

Njoftimi:

FTESË PËR TRAJNIME FALAS

Të nderuar mësimdhënës,

- Advertisement -

SHPIK – Shoqata e TIK-ut në Kosovë fton të gjithë mësimdhënësit të anëtarësohen e të përfitojnë trajnime të licencuara nga MAShTI, si dhe shumë shërbime të tjera pa pagesë.
Anëtarësohuni në kategorinë Profesor përmes link-ut:

https://www.shpik.org/sq/anetaresimi/

Avanconi njohuritë dhe shkathtësitë tuaja digjitale!

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Sa e njohin nxënësit kosovarë matematikën? Tregon raporti

Inxhinieri, Ermal Sadiku, ka komentuar një raport të International Mathematical Olympiad, ku Kosova renditet...

Keqplanifikimet në tender lënë nxënësit në Pozhoran me orar të shkurtuar qe tri vjet

Për shkak të keqplanifikimit të Ministrisë së Punëve të Brendshme me kriteret në tender,...

Jasharaj ‘selam’ Nagavcit: Jemi në konsultim me ekspertë të fushës se drejtësisë

Sindikata e arsimit shkëputjen e kontratës kolektive e konsideron “veprim të ngutshëm, të pabazuar,...

Njohësi i arsimit Argjend Osmani: Mungesa e inspektorëve e pamundëson monitorimin e cilësisë

Njohësi i arsimit Argjend Osmani, thotë se ngritja e cilësisë në arsim kërkon monitorimin...