E diel, 5 Shkurt, 2023

Fotot e rralla: Si duket fëmijëria në pjesë të ndryshme të botës

- Advertisement -

Massimo Bietti është një fotograf italian që udhëton nëpër botë dhe kap momente të jetës së fëmijëve.

Ai tashmë ka vizituar fëmijë në Indi, Rusi, Norvegji dhe shumë vende të tjera. Disa prej tyre jetojnë në zonat më të largëta dhe secila fotografi na jep një vështrim të shkurtër të mënyrave të tyre të jetesës.

- Advertisement -

Thelbi i thjeshtë, por provokues i këtyre imazheve të bënë përshtypje. Kështu ju ftojmë të ndiqni fotogalerinë e mëposhtme.

 

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...