E shtunë, 26 Nëntor, 2022

Florent Hasallari, nxënësi nga Hani i Elezit me talent të veçantë në pikturë

Albanian Kids Education (www.kidsofkosova.net) nis prezantimin e nxënësve talent të shkollës “Ilaz Thaçi” në Han të Elezit.

Më poshtë mund të shikoni talentin në pikturë të nxënësit Florent Hasallari të klasës së IX-të:

- Advertisement -

 

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Mësuesja Blerona Ahmeti nga Akademia jCoders: E ardhmja i përket fushës së teknologjisë

Autor: Albanian Kids Education Ëndrrën që e kishte në fëmijëri e ka realizuar. U jep...

INTERVISTË| Avni Morina, drejtor i arsimit në Rahovec: Kemi bërë ndryshime thelbësore në shkolla – dhe një mesazh për Arbërie Nagavcin

Nga: Albanian Kids Education Avni Morina është në mandatin e dytë si drejtor i arsimit...

INTERVISTË| Fatime Demolli-Mustafa: Në shkollat e Prishtinës janë rreth 500 nxënës me nevoja të veçanta

Nga: Albanian Kids Education Komuna e Prishtinës ka miratuar propozimin e Drejtorisë së Arsimit në...

INTERVISTË| Akif Shkreta, drejtor i shkollës “Ilaz Thaçi” në Han të Elezit: Kemi mbi 1 mijë nxënës, jemi shembull

Autor: Albanian Kids Education Shkolla fillore e mesme e ultë “Ilaz Thaçi” në Han të...