E mërkurë, 28 Korrik, 2021

Fëmijët me intelegjencë superiore – flet psikologia Ariana Isufi

Këtë javë për Kids of Kosova, psikologia Ariana Isufi flet për fëmijët me intelegjencë superiore.

Për më tepër ndiqeni videon:

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Stresi tek adoleshentët – flet psikologia Ariana Isufi

Këtë javë për Kids of Kosova, psikologia Ariana Isufi flet për temën: Stresi te...

Sara Elshani nga Suhareka – vajza e artë e skenës muzikore

Media "Kids of Kosova" sot do të prezantojë një vajzë tejet të talentuar. Ajo vije...

Roli i përforcimit dhe ndëshkimit tek fëmijët – flet psikologia Ariana Isufi

Këtë javë për Kids of Kosova, psikologia Ariana Isufi flet për temën: Roli i...

Anja Rexhepi, vajza nga Prishtina – një pianiste me të ardhme të ndritur

Media për fëmijë dhe nëna “Kids of Kosova”, nga sot do të prezantojë një...