E diel, 5 Shkurt, 2023

Fëmijët e ndjejnë më shumë se të gjithë energjinë e pranverës

- Advertisement -

Sot këta fëmijë janë 2, 3, 4 apo 5 vjeç, çfarë rëndësie ka!


Rëndësi ka që ne të rriturit, t’i nxisim ta jetojnë, shijojnë dhe zbulojnë për atë që janë.

- Advertisement -

Vitin tjetër vërtet do të vijë sërish pranvera, por fëmijët nuk do të jenë më 2,3,4 apo 5 vjeç, por një vit më shumë.

Kjo pranverë nuk vjen më, edhe pse do të vijnë prapë pranvera të tjera.

Prandaj prindër, bëni të mundur dhe ndihmojini fëmijët ta jetojnë këtë pranverë ashtu si ajo është, me ngjyra dhe gjallëri!

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...