E diel, 5 Shkurt, 2023

Esila Morina, 5 muajshe nga Kamenica ka nevojë për ndihmë

- Advertisement -

Esila Morina, 5 muajshe nga Kamenica ka nevojë për ndihmë.

Familjarët përmes një postimi në Facebook kanë shkruar se Esila ka tumor në zemër dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit, shkruan Kids of Kosova.net.

- Advertisement -

APEL PËR NDIHMË

Esila Morina e lindur më datë 25.05.2020, nga Komuna e Kamenicës, me vendbanim në Hodonoc, është diagnostifikuar me Tumor Gjigant në Zemër dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit. Prindërit Fisniku dhe Almedina, kanë dy fëmijë Reisin- tre vjeçar (i cili është i prekur me Sindromën Down), si dhe Esilën 5 muajshe.
Vajza do të trajtohet në spitalin e Turkisë, pas kimioterapise do të operohet.
Për shkak të kushteve ekonomike dhe pamundësisë për mbulimin e shpenzimeve, prindërit bëjnë apel për ndihmë financiare.
Për detaje tjera do te njoftoheni ne vazhdimesi..

Ndihmat mund të dërgohen në këto të dhëna:
Xhirollogaria për Kosovë:
Emri dhe mbiemri: Almedina Morina
Raiffaisen Banka
Nr. i xhirollogarisë: 1507001006056860

- Advertisement -

Xhirollogaria për Evropë:
Beneficiary’s name: Almedina Morina
SËIFT code: RBKOXKPR
IBAN XK051507001006056860

Bamirës Zoti ju shpërbleftë!

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...