E martë, 28 Mars, 2023

Emrat më të çuditshëm që prindërit kanë vendosur për fëmijët

- Advertisement1-

Mos bëni këto zgjedhje për fëmijën tuaj

Sipas gazetes “Penn Undergraduate Law” këto emra të mëposhtëm janë cilësuar për këtë vit si emrat më të çuditshëm dhe jo të bukur që prindërit i kanë vendosur fëmijëve të tyre.

- Advertisement -

Kështu që nëse jeni në pritje të ëmbël bëni mirë të lexoni njëherë emrat e mëposhtëm!

Adolf Hitler

Marijuana Pepsi

- Advertisement -

Fellony

Merika

Lucifer

- Advertisement -

Pilot Inspektor

Brutus

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Psikologia Albina Krasniqi: Për t’i mësuar fëmijët, duhet t’u prijmë drejt sjelljeve që duhet t’i bëjnë

Këtë të shtunë në emisionin “Familja ime”, kemi diskutuar për sjelljen prosociale. Albina Krasniqi, udhëheqëse...

Duhet të reflektojmë nëse po “vrasim” apo jo fëmijët nga dashuria dhe padija? Nga Marsida Simo (Sociologe)

Pridërimi është një proces i gjatë dhe i vështirë. Duhet jo vetëm dije, informacione,...

Psikologia thirrje prindërve: Kujdes se çfarë emra u vëni fëmijëve, që ata të mos bullizohen

Psikologia Arbenisa Berisha-Gashi ka thënë që emri është me të vërtetë i rëndësishëm në...

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...