E diel, 29 Janar, 2023

Emrat e bebushave që do të dëgjoni më shumë gjatë 2021-it

- Advertisement -

Pavarësisht se trendet e emrave për bebushat e ardhshëm ndryshojnë nga dita në ditë, ka disa, që në mënyrë të veçantë do të jenë fokusi i prindërve të rinj!


Edhe pse në vendin tonë së fundmi është vënë re një lloj tendence dhe dëshire për t’i quajtur vogëlushët me emra shqiptarë, lista më poshtë është goxha frymëzuese, kështu që mbani shënime:

- Advertisement -

1.

Amara

2.

- Advertisement -

Apollo

3.

August

- Advertisement -

4.

Callum

5.

Cameron

6.

Daisy

7.

Drew

8.

Easton

9.

Isla

10.

Jonah

11.

Lyla

12.

Mabel

13.

Margot

14.

Oscar

15

Penelope

16

Remy

17

Rhys

18

Savannah

19

Stella

20

Stevie

21

Vera

22

Willow

Burimi: Pop Sugar

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...