E enjte, 30 Mars, 2023

Emisioni “ShqipArt”, të ftuar: Antea dhe Ejden Lazaj / VIDEO

- Advertisement1-

Sonte në emisionin “ShqipArt” në Kids of Kosova janë dy talentë të vegjël, motër e vëlla.


Përballë prezantueses të Kids of Kosova – Ejza Hoxha këtë javë janë motër e vëlla: Antea dhe Ejden Lazaj nga qyteti Roskovecit.

- Advertisement -

Ejden është mister “Children Roskoveci” dhe shoqëruesi i dytë i mister “Children Albania”, dhe Tea imituese dhe aktruese e shkëlqyer.

Ndiqeni emisionin e plotë:

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Adelina Emini, studiuesja e parë nga Kosova në Universitetin Shtetëror të Floridës

Adeina Emini nga Kosova ka mbrojtur temën e disertacionit të doktoratës "Faktorët përcaktues të...

Nga Afrim Gashi: Ne si mësimdhënës shumë shpesh ballafaqohemi me fyerje nga më të ndryshmet

Shkrimi i radhës për Albanian Education nga mësimdhënësi Afrim Gashi Fyrjet! Ne si mësimdhënës shumë shpesh...

Nga Xhafer Avdyli: Nëntë karakteristikat e një mësuesi të mirë

Shkrimi për Albanian Education nga Xhafer Avdyli, mesimdhënës dhe koordinator i cilësisë Mësimdhënia është një...

Drejtoresha Ardita Brahimi-Idrizi: Vlerësimi i përformancës së mësimdhënësve, rol kyç në reformat e personelit arsimor

Në të kaluarën vlerësimi i performancës ka qenë më tepër i koncentruar në atë...