E martë, 31 Janar, 2023

Emisioni “Shqip Art” me Ejza Hoxha – I ftuari i parë: Olsi Sherifaj // VIDEO

- Advertisement -

Nga kjo javë “Kids of Kosova” (www.kidsofkosova.net) ka filluar me emisionin e saj “Shqip Art”.

I ftuari i parë i Ejzas ka qenë prezantuesi nga Fieri, Olsi Sherifaj.

- Advertisement -

Olsi përballë Ejzas ka folur për karrierën e deritanishme dhe për planet për të ardhmen.

Më poshtë mund të ndiqni emisionin e plotë që është i ndarë në dy pjesë:

Pjesa e parë:

Pjesa e dytë:
- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Fadil Curri: Dy ngjarjet që nuk do t’i harrojë kurrë si mësimdhënës

Nga Albanian Kids Education Nuk i kanë mbetur as dy vite deri në pensionim. Por...

INTERVISTË| Agim Agushi: Karriera ime si mësimdhënës dhe rekordet që synoj t’i arrijë në zhonglim me top

Nga Albanian Kids Education Një profesor i dalluar i matematikës dhe një rekordmeni i Guinness...

INTERVISTË| Drejtori i shkollës private të Mjekësisë “Imperium”, Egzon Ratkoceri: Prioriteti ynë, shkollimi cilësor dhe punësimi i nxënësve me rezultate të mira

Nga Albanian Kids Education Secili prind dëshiron më të mirën për fëmijët e tyre, por...

INTERVISTË| Besianë Musmurati: Procesi i zgjedhjes së drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Prishtinë 100% transparent

Nga Albanian Kids Education Rekrutimi i mësimdhënësve, drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Kosovë çdo...