E martë, 31 Janar, 2023

Rona Kelmendi – e ftuara e Lejla Miftarit / VIDEO

- Advertisement -

Preznatuesja Lejla Miftari në emisionin e saj këtë javë ka ftuar një bashkëmoshatare të saj.


Lejla ka ftuar Rona Kelmendin e cila është në klasën e 5-të.

- Advertisement -

Rona është në nivelin e 4-të gjuhës angleze tek mësuesja Lejla Hoda.

Rona flet për mësimet, lëndën e preferuar dhe hobin…

 

- Advertisement -

 

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...