E diel, 29 Janar, 2023

E mjerë: Ermal Mamaqi e shan mësuesen e tij – më ka bërë shumë dëm…

- Advertisement -

Nëse themi Ermal Mamaqi, me cilin profesion do ta identifikonit? Aktor, këgëtar, moderator, biznesmen dhe së fundmi edhe inspirues e motivues.

Por dikur mësuesja e tij nuk ka pasur fare besim te ai. Madje i ka thënë se ‘kurrë nuk ke për t’u bërë njeri’.

- Advertisement -

 

Në kuadër të kësaj për festën e 1 qershorit, Mamaqi ka publikuar një video ku i drejtohet mësueses së klasës 8-të, që i tërhiqte vëmendjen pasi nuk ishte mirë me mësime. Mamaqi thotë se ai tashmë ka 200 punëtorë, 9 kompani dhe i mëson njerëzve si të bëjnë sukses, pikërisht duke mos dëgjuar njerëz si zysha.

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Këto janë pjesët e trupit të cilat mund të zbulojnë sa jeni inteligjent: A jeni ndër të mençurit?

Ka rezultuar që truri juaj nuk është i vetmi tregues i nivelit tuaj të...

Fëmijët e parë të familjeve janë më inteligjentë

Një studim gjerman shpjegon arsyen. Sipas tij, koeficienti i intelektit (IQ) ulet me 1,5%...

Përdoruesit e Twitter “të ndarë në dysh” rreth rezultatit të kësaj detyre matematikore

Në rrjetin social Twitter është nxitur një debat për shkak të një problemi matematikor...

Biologu kosovar zbulon insekt të rrallë në Kosovë, e quan “njeriu i pamençur”

Në laboratorin e tij brenda Universitetit të Prishtinës, Halil Berisha po shikon me shumë...