E mërkurë, 28 Shtator, 2022

Drejtori i shkollës së mesme në Malishevë i jep vetëvetës mirënjohje

- Advertisement -

Çdo fundvit në Kosovë shkollat ndajnë mirënjohje për mësuesit më të dalluar.


Tashmë disa shkolla veç kanë nisur t’i ndajnë ato.

- Advertisement -

Por një rast tejet i veçantë ka ndodhur në Qendrën e Kompetencës në “Kujtim Krasniqi” në Malishevë, ku drejtori i kësaj shkolle Nazmi Zogaj i ka shpërndarë mirënjohje vetëvetës, shkruan KidsofKosova dhe Albanian Education Today.

Drejtori mirënjohjen ia ka ndarë vetvetës për siç shkruan: “10 vite kontribut në Qendrën e Kompetencës në “Kujtim Krasniqi” në Malishevë”.

- Advertisement -

Share

spot_img

Të fundit

Të tjera nga kategoria

SBAShK-u lëshon pe: Ta pezullojmë grevën deri në janar, mësimi të fillojë më 3 tetor

Janë bërë 1 muaj e tri ditë, që kur ka filluar greva nga Bashkimi...

SHBASHK-u fillon të marr mendimin e anëtarësisë për pezullimin e grevës

Sindikata e Bashkuar e Arsimit është duke shqyrtuar mundësinë e pezullimit të grevës, ka...

Me një abetare të madhe, aksion para Ministrisë së Arsimit

Aleanca e të Rinjve të Kosovës ka zhvilluar një aksion simbolik para Ministrisë së...

Edhe një mërgimtar tjetër i gatshëm t’ua jap nga 100 euro mësuesve

Mërgimtarët po vazhdojnë të tregojnë gatishmëri për t’i ndihmuar mësuesit kosovar. Edhe Fitim Krasniqi, nga...