E shtunë, 8 Maj, 2021

Dhuna mes nxënësëve në shkolla – flet psikologia Ariana Isufi

Dhuna në shkolla është një dukur shqetësuese në shkollat tona.


Psikologia Ariana Isufi e cila çdo javë do të përgatitë nga një temë përmes një video për Kids of Kosova, këtë javë tregon se pse ndodh dhuna mes nxënësëve në shkolla.

Ajo tregon faktorët që ndikojnë në shfaqjen e dhunës mes nxënësëve në shkolla dhe roline  familjes në këtë dukuri negative.

 

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Elenë Stublla, mësuesja shembull – angazhohet dhe në zbulimin e talentëve të vegjël

Është një mësuese e re, por me plotë vullnet për punë. Përveç punon jashtëzakonisht...

Vetëbesimi tek fëmijët – Flet psikologia Ariana Isufi

Këtë javë psikologia Ariana Isufi për “Kids of Kosova” trajton rëndësinë "vetëbesimi tek fëmijët".  Psikologia...

Erika Sinani, 16-vjeçarja nga Prishtina – një flautiste me të ardhme të ndritur

Nga mosha 5-vjeçare është marrë me muzikë dh tani studion instrumentin e flautës.  Synimi i...

Egoizmi te fëmijët – flet psikologia Ariana Isufi

Egoizmi te fëmijët është tema që do të trajtohet këtë javë. Psikologia Ariana Isufi e...