E martë, 31 Janar, 2023

Anaid dhe Eneida Miceli nga Poravi i Pukes sa bukur vallëzojnë / VIDEO

- Advertisement -

Këndojnë, kërcejnë, por mbi të gjitha të dy kanë talent edhe për t’i rënë mirë çiftelisë.

Fjala është për vëlla e motër, Eneida dhe Anaid Miceli nga Poravi i Pukes.

- Advertisement -

Në një video që e kanë dërguar prindërit e tyre për “Kids of Kosova” mund të shikoni sa bukur Eneida dhe Anaidi  vallëzojnë.

 

 

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...