E enjte, 9 Shkurt, 2023

Agnesa Berisha-Gagica flet për shkollën “Triola” në Ferizaj / VIDEO

- Advertisement -

Shumë prindër për shkak të angazhimeve të mëdha sot fëmijët e tyre i dërgojnë edhe në shkolla private.


Duke parë se institucionet shkollore private janë rritur ndjeshëm, media “Kids of Kosova”, ka realizuar një bisedë me drejtoreshën e shkollës private “Triola” në Ferizaj, Agnesa Berisha-Gagica.

- Advertisement -

Në këtë shkollë mësojnë më shumë fëmijët që duan të merren me muzikë dhe të mësojnë instrumentet muzikore.

Ajo tregon se nga cila moshë pranohen fëmijët në këtë shkollë dhe çfarë aktivitete zhvillohen…

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

INTERVISTË| Fadil Curri: Dy ngjarjet që nuk do t’i harrojë kurrë si mësimdhënës

Nga Albanian Kids Education Nuk i kanë mbetur as dy vite deri në pensionim. Por...

INTERVISTË| Agim Agushi: Karriera ime si mësimdhënës dhe rekordet që synoj t’i arrijë në zhonglim me top

Nga Albanian Kids Education Një profesor i dalluar i matematikës dhe një rekordmeni i Guinness...

INTERVISTË| Drejtori i shkollës private të Mjekësisë “Imperium”, Egzon Ratkoceri: Prioriteti ynë, shkollimi cilësor dhe punësimi i nxënësve me rezultate të mira

Nga Albanian Kids Education Secili prind dëshiron më të mirën për fëmijët e tyre, por...

INTERVISTË| Besianë Musmurati: Procesi i zgjedhjes së drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Prishtinë 100% transparent

Nga Albanian Kids Education Rekrutimi i mësimdhënësve, drejtorëve e zv.drejtorëve të shkollave në Kosovë çdo...