E martë, 31 Janar, 2023

7-vjeçari me emrin UÇK: Pasardhës i familjes Morina në Klinë me dy dëshmorë në luftë

- Advertisement -

Ky është Uçk-ja, pasardhësi i dy dëshmorëve të familjes Morina në Rixhevë të Klinës.

Uçk-ja sot është shtatë vjeç dhe ka filluar të mësoj për kuptimin e emrit të tij.

- Advertisement -

I ati tregon se vendosi ta pagëzoj me këtë emër të birin pasi në luftën e fundit në Kosovë, ai humbi dy vëllezërit në luftë me agresorin serb.

Ndërsa e ëma thotë se ardhja e Uçk-së në jetë ishte bekim për ta.

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...