E martë, 31 Janar, 2023

7-vjeçari i cili bën 250 zhonglime me top

- Advertisement -

Përderisa disa fëmijë të moshës 7-vjeçare mund ta kenë të vështirë të numërojnë deri në numrin 200, kjo nuk vlen për Erdi Bllaca nga fshati Breznicë i komunës së Vushtrrisë.


Madje, jo vetëm që numëron, por ai arrin të bëj 250 zhonglime me top.

- Advertisement -

Erdi shikon shumë ndeshje futbolli.

E kur bëhet fjalë për lojtarin e tij të preferuar, ai tregon për të dhe e përshkruan me shumë dashuri.

 

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...