E diel, 5 Shkurt, 2023

5 vjeçarit nga Mitrovica i duhen 40 mijë euro për shërim

- Advertisement -

Anuar Rakla është një djalosh 5 vjeçar mitrovicas i cili është diagnostifkuar me kancer.

Shuma e të hollave që nevojitet për trajtimin e sëmundjes së tij në Turqi është bërë edhe më e vështirë të sigurohet nga familja, pasi babai i tij, nga i cili familja ka burimin e të ardhurave financiare, ka ndërprerë punën për të qenë pranë të birit në spitalin në Turqi.

- Advertisement -

Ndjeshmërisë së rastit i bashkangjitet edhe fakti i dhimbshëm se nëse nuk sigurohen mjetet brenda 3 javësh, vogëlushi mund të vdesë.

Shuma e nevojshme është 40,000£. Që terapia mos t’i ndërpritet, Anuarit i nevojiten 20.000£ deri më 20 nëntor ndërsa gjysma tjetër më 20 dhjetor.

Familja e tij lut të gjithë njerëzit dhe bashkëqytetarët e vullnetit të mirë që ta ndihmojnë për të shpëtuar jetën e djalit të tyre.
- Advertisement -

Ky është linku përmes të cilit mund të dhurohen të holla online:

https://www.gofundme.com/f/helping-anuar-rakla?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp+share-sheet&fbclid=IwAR2bzwCAFk-2kcXYn5tV9nqhEfzFY3gu7oNzZbIvA7Fpx9CXbH5hN8PxipA

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...