E martë, 31 Janar, 2023

4 vjeçari ia harxhon 2600 dollarë nënës së tij, a mund ta paramendoni çfarë ka porositur me gjithë ato para?

- Advertisement -

Një fëmijë 4-vjeçar zbrazi llogarinë bankare të nënës së tij, pasi gabimisht porositi 918 lëpirëse që kushtonin mbi 2600 dollarë.


Ishte vetë nëna e të voglit, Jennifer Bryant, e cila tregoi ngjarjen në Instagram, duke theksuar se as nuk mund ta kthejë porosinë, pasi Amazon ndjek politikën “malli që blihet, nuk kthehet”.

- Advertisement -

Duke qenë se gruaja amerikane ka edhe dy fëmijë të tjerë dhe nuk mund ta përballojë një shpenzim të tillë, të afërm dhe miq vendosën ta ndihmonin, duke grumbulluar më shumë se 20 000 dollarë.

Në fund të fundit, blerja e gabuar e fëmijës nuk doli edhe aq keq…

- Advertisement -

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...