E enjte, 9 Shkurt, 2023

15 mënyra si të bartni shallin e trashë

- Advertisement -

Janë të popullarizuar tashmë me vite, shumë të ngrohtë në ditët e ftohta të vjeshtës dhe dimrit

Për t’i përdorur maksimalisht mësoni si t’i bartni në shumë mënyra.

- Advertisement -

Shallet e gjatë të trashë, të cilët me dimensionet e tyre na rikujtojnë batanijet e vogla, janë të shkëlqyeshme për ta mbajtur temperaturën gjatë dimrit, por edhe për stilizim, transmeton Telegrafi.

Mund t’i bartni në shumë mënyra, ndërsa për t’ua përshtatur maksimalisht nevojave tuaja mësoni si t’i përdorni që gjithmonë t’ju mbajnë ngrohtë.

Amanda John, blogere e YouTube, ju propozon 15 mënyra si mund t’i lidhni dhe t’i bartni.

- Advertisement -

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Këto janë pjesët e trupit të cilat mund të zbulojnë sa jeni inteligjent: A jeni ndër të mençurit?

Ka rezultuar që truri juaj nuk është i vetmi tregues i nivelit tuaj të...

Fëmijët e parë të familjeve janë më inteligjentë

Një studim gjerman shpjegon arsyen. Sipas tij, koeficienti i intelektit (IQ) ulet me 1,5%...

Përdoruesit e Twitter “të ndarë në dysh” rreth rezultatit të kësaj detyre matematikore

Në rrjetin social Twitter është nxitur një debat për shkak të një problemi matematikor...

Biologu kosovar zbulon insekt të rrallë në Kosovë, e quan “njeriu i pamençur”

Në laboratorin e tij brenda Universitetit të Prishtinës, Halil Berisha po shikon me shumë...