E martë, 31 Janar, 2023

113 emrat më të famshëm të 2020-s dhe ato që kanë zgjedhur VIPAT për fëmijët e tyre

- Advertisement -

Nëse ky titull ju ka tërhequr vëmendjen do të thotë që jeni në pritje të ëmbël. Është vendi perfekt për të gjetur ndoshta emrin e fëmijës tuaj.


Më poshtë do të lexoni 113 emrat më të përdorur dhe të njohur për këtë vit që ngadalë po lëmë pas…

- Advertisement -

Për vajza:

1. Emma

2. Olivia

- Advertisement -

3. Ava

4. Isabella

5. Charlotte

- Advertisement -

6. Sophia

7. Amelia

8. Mia

9. Luna

10. Camila

11. Aria

12. Evelyn

13. Abigail

14. Ella

15. Aurora

16. Violet

17. Hazel

18. Chloe

19. Scarlett

20. Isla

21. Freya

22. Sofia

23. Adeline

24. Nora

25. Adelaide

26.Lily

27. Grace

28.Maeve

29. Ivy

30.Audrey

31. Genevieve

32. Iris

33. Lucy

34. Ophelia

35. Eloise

36. Vivianne

37. Lorelei

38. Wren

39. Hannah

40. Clara

41. Lydia

42.Madeline

43. Claire

44. Astrid

45. Thea

46. Kaia

47. Cora

48. Penelope

49. Naomi

50. Zoey

Për djem:

1. Liam

2. Noah

3. William

4. Oliver

5. Lucas

6. Benjamin

7. Elijah

8. James

9. Henry

10. Alexander

11. Sebastian

12. Mason

13. Ethan

14. Logan

15. Michael

16. Daniel

17. Jacob

18. Jackson

19. Mateo

20. Aiden

21.Gabriel

22. Caleb

23. Theodore

24. Declan

25. Owen

26. Elijah

27. Grayson

28. Levi

29. Matthew

30. Finn

31. Miles

32. Leo

33. Landon

34. Emmett

35. Everett

36. Jasper

37. Oscar

38. Felix

39. Hudson

40. Harrison

41. Elliot

42.Lincoln

43. Gavin

44. Dominic

45. Jack

46. Isaac

47. Wyatt

48 Elias

49. Josiah

50. Thomas

Dhe këto janë emrat që kanë vendosur personazhet e njohur:

1. Archie

2. Betty

3. Daisy

4. Ruthie

5. Hayes

6. Buddy

7. Violet

8. Callum

9. Wyatt

10. Lyla

11. Payton

12. Chrishell

13. Kelsey

- Advertisement -

Share

Të fundit

Të tjera nga kategoria

Njoftim i rëndësishëm për shtesat për fëmijë

Është hapur aplikimi për shtesat për të gjithë fëmijët deri në moshën 16 vjeçare. Lajmin...

E vërteton shkenca: Fëmijët e marrin inteligjencën nga nëna

Nënat janë përgjegjëset kryesore për transmetimin e gjeneve të inteligjencës tek fëmijët, sipas një...

E thotë shkenca: Fëmijët më të suksesshëm kanë prindër që bëjnë këto 5 gjëra

Askush nuk ka thënë ndonjëherë se të jesh prind është diçka e lehtë. Rritja...

Si t’i ndihmojmë fëmijët të kenë rezultate më të larta në shkollë?

Një studiuese shumë e njohur e zhvillimit të fëmijëve, Maria Montessori e ka identifikuar...